CHOCOIQ®

Mirror glaze mix CREAMY - PŘIRODNÍ

Zrcadlové polevy CHOCOIQ

ZRCADLOVÁ POLEVA KRÉMOVÁ

Pyšní se tím, že je nejvariabilnějším produktem z celé kolekce. Je to základní hmota smetanové barvy, kterou má po lahodné bílé čokoládě a mléku. Tento produkt můžete použít ,,in natura,, (tedy tak, jak nabízí oroginál balení) nebo ho lze použít jako základ pro širokou škálu barevných odstínů. 

Dostupná balení

300 g
  • 300 g - 275
  • 1 kg - 555
  • 2,5 kg - 1 229

275 239 Kč bez DPH



Složení

Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní
vanilková příchuť), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina.

Neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva

Receptura

300 g   mix + 150 g vody   (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g   mix + 250 g vody   (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g   mix + 375 g vody   (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody   (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)

 

Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE :CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka

 

Více v kategorii RADY-TRIKY

Alergeny

Mléčné výrobky, sója

Skladové podmínky

V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.

Trvanlivost

18 měsíců