Cukr, čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sójový lecitin, přírodní
vanilková příchuť), sušené plnotučné mléko, glukózový sirup, potravinářská želatina.
Neobsahuje žádné konzervační látky ani barviva
300 g mix + 150 g vody (cca. jeden dort o průměru 23 cm)
500 g mix + 250 g vody (cca. dva dorty o průměru 18 - 20 cm)
750 g mix + 375 g vody (cca. menší dvoupatrový dort)
1000 g mix + 500 g vody (cca. menší třípatrový dort)
2500 g mix + 1250 g vody (cca. velký třípatrový nebo menší čtyřpatrový dort)
Všechny ingredience za stálého míchání zahřejeme na cca. 85 ° C, poté za občasného
míchání zchladíme. Poprvé polevu vymícháme pomocí tyčového mixéru při teplotě okolo
34 ° C, poté znovu před poléváním. Aplikační teplota polevy se pohybuje od 30–23 ° C.
Umístěte mixér do glazury tak, aby v blízkosti čepele nebyly žádné vzduchové bubliny.
Aplikační teplota čerstvě připravené glazury může být až 23 ° C! Závisí to na tvaru,
velikosti a zmrazení produktu). Je dobré sledovat konzistenci produktu, kde platí, že čím
menší a více atypický tvar, je potřeba mít polevu hutnější.
YOUTUBE :CAKEZO by Zlatka, Instagram nebo Facebook: @cakezobyzlatka
Více v kategorii RADY-TRIKY
V suchých a čistých prostorech, dobře větratelných, teplota do 20°C, relativní vlhkost do 75%.